January 29, 2010

Elso ferde horgolasom :)

Nahatnahat, hogy ezzel is elkeszultem! Kicsit csunyacska, kicsit szepecske, kicsit egyenletes, kicsit keszekusza. Nnna erre hogy varrjátok fel a gombot??? :)))A csoda a horgolotuben van, gyakorlott szemek biztosan eszre veszik, hol sikerult beszereznem a megfelelo meretut. Az elejet még jo lenne ha valaki elkezdene nekem, de ugy a 3. sortol megy mint a biciklizes. Ja! A gyongy mennyiseggel bajban vagyok, ezert kerult ra ez az osregi bevonott kagylom, amit mar vagy 1 eve fuztem, csak nem kerult helye sehol. Ugyanis az tortent, hogy az eloszor felvett gyongyok hamar elfogytak, aztan letekertem a fonalat, ujabb adag gyongyot vettem fel, ennyire futotta. Eleg szepen eszik a kicsike nem mondom. Ugyan ez volt az elso, valoszinuleg nem utolso :) Zsuzska nagyon koszonom a sok segitseget!!!




Ezen a kepen jol latszik hol sikerult beszerezni a jo kis horgolotut :)

15 comments:

Marta said...

Huuuuu, ez nekem nagyon, de nagyon tetszik :)))
Remelem februartol nekem is több idöm jut ilyesmikre!

Tiszi said...

Nagyon szép lett. :) És büszke lehetsz magadra, mert ez a fajta horgolás bizony nem könnyű!

Váczi Zsuzsanna "Zsuzska" said...

Nagyon szuper lett,a kapocsmegoldás meg igazán feldobja, tényleg eszi a gyöngyöt de megéri. GRATULÁLOK!

KissBeads said...

Koszi Lanyok! Orulok, hogy nektek is tetszik, mar tervben a kozvetkezo. Ezzel mar mereszebb leszek es mintat is viszek bele, mar megy a tervezes, csak egy orok elet lerajzolni :)

Valerie said...

Szerintem is gyönyörü!
Tudom, milyen idö-gyöny-cerna igenyes, nekem is ilyen akadalyokat kell leküzdenem de megeri, latom a Tieden is! =)
Gratulalok!
Es a kapocsmegoldas extra dicseretet erdemel, szinten nagyon ötletes es gyönyörü!

Ági mama said...

Szerintem nagyon jól sikerült elsőre!!

MARITINA said...

Muy bonita

MARITINA said...

Muy bonita

LNóri said...

Zsuzsi, szerintem ez fantasztikusan sikerült. Az apróbb hibákat csak ha nagyon nézem és mivel felhívtad rá a figyelmet veszem csak észre, ha az egyáltalán az. A kiegészítés, kapocs megoldás meg egyedivé, különlegessé tette. Nagyon tetszik! Gratulálok!!!

Babra said...

Naaa csak volt mégis türelmed hozzá!:) Tök jól sikerült szerintem!! Milyen tűt vettél? Nekem 1es tűm van, azzal neki se álljak?:D
Nagyon örülök, hogy sikerült neked, így legalább én is neki merek talán állni:D

Ababeads said...

Wow..wonderful!!! nice colors.

KissBeads said...

Koszi Lanyok! Thanks Cristina & Martina!

Babra, az 1-es tu is megfelel, de majd mikor horgolsz 15/o-al fogod latni, hogy konnyebb lenne ha 0.85 v. 0.75-os lenne a tud. En eloszor 1-el horgoltam, mert az volt a legkisebb meret amit itt meg tudtam venni, aztan kiderult hogy tesomnak volt egy 0.85-e ruha kihuzodott szalat visszahuzni :) Azt elkunyiztam tole, illetve hat odaadtam neki az en 1-em. Azert szamit a tu merete ennyire, mert a tul nagy tut nehez atdugni a lukon a pici gyongynel. A Zsuzska nekem azt mondta, hogy O a 11/0-at horgolja 1-es tuvel. Nna en most 11-est fogok horgolni, ugyhogy hamarosan tudok majd rola velemenyt irni :)

Babra said...

Köszi:) Én is most nézegetem újra a leírást, mert kedvet kaptam! Lehet hogy akkor először 11essel próbálom, mert nekem egyelőre csak 1es tűm meg 20as, 30as cérnám van otthon, Zsuzska meg azt mondta, hogy a 15ös ferdéhez már vékonyabb cérna kell!
Várom az új alkotásodat!:)

KissBeads said...

Szia! Azert is jobb szerintem eloszor nagyobb gyongyel kezdeni, mert akkor jobban latod mit hova kell olteni :)) Mire a 15-st kezded mar lesz viszonyitasi alapod. En az elsot 6/0-val horgoltam persze bunronda lett, de gyakorolni jo volt. Sajnos itt a cerna es tu meretezes is mas. A tu meretezesre mar rajottem, de sajnos a cernara nem. En SoNo gyongyfuzo cernat hasznaltam, ami hasonlo vastagsagu mint a Ceylon-D

fszeva said...

Zsuzsi, ez fantasztikusan szép lett, gratulálok!:)