October 23, 2009

SEGITSEEEG!!! :)

Lanyok! A segitsegeteket kerem! Nem tudom mennyien tudjatok, de az en forum/web nevem (KissBeads) a vezeteknevembol adodik (böcsületes nevem Kiss Zsuzsi). Sokszor elgondolkodom, vajon mit gondolhatnak rola masok?:) Nektek utalatosan cseng-e? Vagy kozombos? Talan nagykepu? Esetleg talalo? Az oszinte velemenyetekre, sot esetleges nevcsere tanacsotokra/ajanlatotokra lennek kivancsi! Mivel itt az USA-ban nincs se gyes, se gyed, sajnos meg vannak szamlalva a napjaim itthon a kis vadonatuj Adam gyongyszememmel. Ha csak nem tortenik valami csoda, decemberben vissza kell menjek dolgozni. Mikor erre gondolok, szinte belehasit a fajdalom a szivembe, ugyerzem megszakad...mar ki is csordul a konnyem :(( Na na na...tovabb.... Szoval ugy gondoltam feljelentkezem en is az Etsy-re, hatha tudnek egy kis mellekes keresetet szerezni az ekszereim eladasabol. Persze abban sem vagyok biztos, hogy az altalam keszitett dolgok erre alkalmasak e, szinvonalasak e, eleg stilusosak e, de meg kell probaljam. Varok minden kedves jotanacsot, velemenyt, velem lehet oszinten! Ha esetleg nem akarjatok publikusan megirni mit gondoltok, irjatok a kissbeads@gmail.com-ra nekem. Koszi! Puszi!

12 comments:

Tiszi said...

Zsuzsi! Én mindig is irigyeltem a leleményes nevedet. Hiszen van értelme angolnak is magyarnak is. Szóval szerintem ez egy jó kis bolt név lehetne az etsy-n. :) Én nagyon szurkolok neked. Örülnék neki, ha a babátok mellett maradhatnál sokáig!!

Maya said...

Csatlakozom Tiszihez, szerintem is találó a névadás, utal a nevedre, utal a tartalomra, szerintem frappáns. Ami pedig az ékszereidet illeti, ne hezitálj rajta, szerintem klasszak!!

Anonymous said...

Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyorsan el kell válnod a tündéri kisfiadtól, sok erőt kívánok hozzá!
Nekem tetszik a blogod címe - angolul is, magyarul is kellemes hatású!!! Az ékszereid színvonalához csak annyit - szerintem tonnaszám gyárthatod már előre a füliket - biztos imádni fogják mások is, akárcsak mi!!!! :)))
Remélem bejön a számításod!!

Unknown said...

Kedves Zsuzsi! Először is együttérzésemet szeretném kifejezni. El sem tudom mondani mennyire elítélem ezt a felfogást ami az USA-ban van. Egy ilyen csöppségnek az édesanyja mellett a helye, nem is értem, hogyan várhatnak el ilyet az anyukáktól. És a picivel ki lesz? Dada, vagy bölcsi, vagy ott hogy hívják? Sok sikert kívánok az Etsyn, biztos sikerül, mert gyönyörűek az ékszereid. A neved meg úgy jó ahogy van. Esetleg a félreértések elkerülése végett, a bemutatkozódban utalhatnál rá, hogy a magyar nevedből adódik.

Zsani said...

Sajnos ez nem csak az USAban gyakorlat, hogy az édesanyának nincs se gyes-gyed... szomorú ez...
Zsuzsi, a neved, mármint a KissBeads fantasztikus találmány, eredeti, frappáns, nincs túlbonyolítva, szóval tökéletes!!!
Az, hogy megállják-e a helyüket az ékszereid az Etsy-n, nem kérdés! Különlegesek, de hordhatóak, biztosan lesz rá kereslet!!!
Én nagyon drukkolok Neked!!!!!

Liza said...

Szerintem is szuper így a neved, ahogy van és az ékszereid is, úgyhogy drukkolok, hogy minél többet el tudj adni az Etsy-n!

Váczi Zsuzsanna "Zsuzska" said...

Szia Zsuzsi!
Szerintem is jó a neved és gyönyörűek az ékszereid!Szorítok, hogy sikerüljön.
Amerikában a nők nem szoptatnak? Borzasztó lehet a nők helyzete........

Melinda said...

Kedves Zsuzsi!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, csatlakozom Zsuzskához: aki ezt kitalálta, nem tudom, hogyan nevelt gyereket :((
Szerintem a neved így jó, ahogy van, lefordítva is nagyon frappáns, könnyen megjegyezhető. És ne felejtsük el: egy jól megválasztott név csodákat tesz.
És több önbizalmat szeretnék kérni Tőled!!! Aki ilyen szépségeket készít, az ne hezitáljon!

Sok sikert kívánok, drukkolok!

AgnesBeads said...

Zsuzsi!

cstalakozom az előttem szólókhoz!
Szerintem tökéletes a név, és még tökéletesebbek az ékszereid! Hajrá!!!

timpigyöngyei said...

Szia Drága Zsuzsi!

Igazán átérzem -és szerintem minden anya-a helyzeted! No comment :((((

Ami az ékszereidet illeti, számomra maga az egyediség, a leleményesség, a kreativitás a tökély a színvonal, a minőség minden egyes alkotásod! Egyszerűen imádom az ékszereidet!
(Kezdetben amikor rátaláltam a gyöngyös fórumokra, oldalakra az egyike Te voltál - és vagy a mai napig is - a legnagyobb kedvencem!(ha szabad így fogalmazni)Akkor ért igazán nagy meglepetés amikor kiderült számomra, hogy magyar vagy! :) )
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a neveddel sincs semmi baj!

Amit kaptam Tőled szívecskés mintát, az nekem KissBead szív-ként van elmentve. :)

Számomra te egybeforrtál a névvel!Szerintem nem kéne változtatni!

Nagyon sok sikert kívánok!

timpi

KissBeads said...

KOSZI KOSZI KOSZI KOSZI LANYOK!!!!!

Anonymous said...

Nagyon erdekes, koszonom