May 02, 2009

Hallgatasom oka :)

Bar mar tobbnyire magyar gyongyos baratneim tudjak, azert lehet akad valaki, aki nem tudja hosszu hallgatasom okat :) Sok minden tortent velem az utobbi par honapban, es minden varatlanul. Most akadt egy kis idom, hát leirom roviden. Mult ev decembereben meghalt ferjem nagypapaja, maga utan hagyva a nagymamat es a hazikot amiben elnek mar lassan 30 eve. Sajnos a nyugdijbol egyedul a mami nem tudja fenntartani a hazat, igy vagy eladta volna (ami most keptelenseg, mert senki nem vasarol), vagy mi otthagyjuk az alberletet es bekoltozunk. O azt valasztotta, hogy koltozzunk be, hat januar vegen bekoltoztunk. Kozben....nem kis meglepetesunkre, januar elejen bekopogott hozzank a golya!!!! Ajtot nyitottunk neki :)) Kicsit sokkos allapotban, hiszen mar 10 eve nem talalkoztunk. Bizony bizony babat varunk, egy pici fiut. Nekem masodik gyermekem (Balazsom februarban toltotte a 10-et), ferjemnek elso. Idokozben az uj szalon is megnyilt (januar 14-en), ahol 7 napbol 6-ot fodraszkodom. Lathatjatok, kicsit osszekuszalodtak a szalak a fejem felett januarban, azota is probalom kibogozni oket :))) Nem megy valami jol, mert a terhessegem elejen, ugyan szerencsere rokakoma elkerult nagyivben, allandoan aludtam volna...Szoval vagy dolgoztam, vagy aludtam, ugy meg nem lehet pakolni igaz? Mostmar jobb a helyzet, tovabb fennt tudok maradni, csak energiam nincs estere. Igy a nappalink meg mindig tele uritesre varo dobozokkal, mar az agyamra megy. Remelehetoleg e-honap vegere mar sikerul mindent rendbe tenni. Az oraimbol is vissza kell vegyek a munkahelyen, mert fizikailag nem birom mar a 46 oras munkahetet. Hat "roviden" ennyi az en kis tortenetem. Nagyon hianyoztok Lanyok, es nem is felejtettelek el benneteket! Remelhetoleg hamarosan tobbet latok majd a gyongyeimbol is :)

5 comments:

Kata said...

Itt is gratulálok a Babához!!!!!!!
A pakolgatás pedig megvár :))))

U.I.: Ugyan azért amiért Te :D

Unknown said...

Zsuzsóka, dobozok letojva, majd elkopnak mire a kicsi érettségizik :D:D akit meg zavar, azt fogd be pakolni :P
inkább pihengess, hogy maradjon energiád a szülés utáni hetekre is ;) hanyatt fekve remekül lehet gyöngyözni, a te pocidon is már simán megáll a gyöngyöstálka :D:D

vizsgálatok mind megvoltak? van új fejlemény?
puszi, V.

KissBeads said...

:)) Sziasztok! Kata szivbol gratulalok!!!

Vica, nincs semmi uj fejlemeny, hacsaknem, hogy tuleltunk egy jo kis virus fertozest :) Babuci szepen fejlodik, azt mondjak meretei szerint mar egy hettel elorebb van. Poci mar valoban eleg nagyocska, de a gyerek annyira aktiv, nem tudom mennyire maradna meg rajta a talkam :)))) Remelem nalatok is minden rendben!

AgnesBeads said...

Puszi Neked, vigyázz magadra nagyon, és ne izgasd magad semmi miatt. A legfontosabb dolog most a kis pocaklakó, a többi eltörpül mellette.

GyöngyEra said...

Drága Zsuzsóka! én biztosan nem felejtelek el téged! Ölellek és jó szerencsét kívánok!