February 23, 2010

Ki hogy fotozik?

Sziasztok Lanyok! Engem nagyon erdekel, ki hogyan fotozik? Nekem vagy tul sok a feny vagy keves mikor kinnt fotozok a szabadban. Bennt tul sotet van. Van valakinek hasznalhato otlete?

February 16, 2010

Cream and Silver Crochet

Elkeszult hát az elso mintas horgolasom :) Kicsit csalodott vagyok, mert valahogy nem szamitottam ra, hogy a minta ennyire elfordul majd, cseppet athuzta a szamitasom. Ugy terveztem, hogy csak a kari tetejen lesz minta de a forgastol total elnyult, es mindenhol ott van. Sebaj, mert megtartom :) No nem csak a minta miatt, hanem mert a kapocs amit ravarrtam "utkozben" derult ki, hogy eleg satnya minoseg ezokbol eladhatatlan :)))) Micsoda szornyuseg....(huncut mosoly)


February 04, 2010

Hát 2 dolog van....

....amit utalok a ferde horgolasban. Az egyik a kezdes, egyszeruen nem tudom szepen elkezdeni. A masodik pedig a hosszu hosszu gyongysor ami kerekedik, ossze-vissza gabalyodik...bbbbrrrrrr Raadasul nekem a minta tervezes sem megy egyszeruen. A mostani mintamnal ugyanis csak a kari tetejen lesz minta. Namost tegnap fuzogetem fel a gyongyoket, egyszercsak olyan erzesem van mintha elszamoltam volna. Tudjatok az a hulye erzes mint mikor nem emlekszel hogy bezartad e az ajtot, vagy lekapcsoltad e a kave fozot :)) Ugye ha elszamoltam nem fog kijonni a tervezett minta. Uccu neki majd naiv en ujra szamolom!! haha Igenam, de mivel dupla annyi gyongy kerul ra mint egy sima horgoltra, rengeteg gyongyot kellene atszamolni. Nahat nekem ehhez semmi turelmem nem volt, igy most "majd kiderul" alapon el kezdtem horgolni. Egyebkent mikor mar horgolasra kerul a sor azt nagyon szeretem. Most 11/0val horgolok, ezt jobb szeretem mint a 15-ost, mert nem kell annyira eroltetni a szemeim. A fonal vastagsagot még tokeletesitenem kell, de azert nem veszes :)

Lanyok Nektek van e olyan amit utaltok ebben az amugy nagyonis szeretet teljes hobbiban, es van e ra megoldas? Nekem pl. nagyon utalatos a bontas, van olyan darabom ami mar evek ota all a dobozban, mert nem vagyok hajlando idot pazarolni a bontassal :P:)