January 29, 2010

Elso ferde horgolasom :)

Nahatnahat, hogy ezzel is elkeszultem! Kicsit csunyacska, kicsit szepecske, kicsit egyenletes, kicsit keszekusza. Nnna erre hogy varrjátok fel a gombot??? :)))A csoda a horgolotuben van, gyakorlott szemek biztosan eszre veszik, hol sikerult beszereznem a megfelelo meretut. Az elejet még jo lenne ha valaki elkezdene nekem, de ugy a 3. sortol megy mint a biciklizes. Ja! A gyongy mennyiseggel bajban vagyok, ezert kerult ra ez az osregi bevonott kagylom, amit mar vagy 1 eve fuztem, csak nem kerult helye sehol. Ugyanis az tortent, hogy az eloszor felvett gyongyok hamar elfogytak, aztan letekertem a fonalat, ujabb adag gyongyot vettem fel, ennyire futotta. Eleg szepen eszik a kicsike nem mondom. Ugyan ez volt az elso, valoszinuleg nem utolso :) Zsuzska nagyon koszonom a sok segitseget!!!
Ezen a kepen jol latszik hol sikerult beszerezni a jo kis horgolotut :)

January 10, 2010

Az elso dobozom/ My first box

Ajandekba keszitettem egy nagyon kedves ismerosnek karacsonyra. Ugyan nem volt veszes fuzni, gyorsan meg is volt, lehet nem lesz testverkeje :) Minta/Pattern: Julia S. Pretl Koszonom/Thank You

January 08, 2010

Jatszottam :)

January 02, 2010

Boldog Uj Evet/ Happy New Year

Kedves Blogos/Gyongyos Barataim! Kerlek nezzetek el nekem, hogy csak most irok nektek! Kivanok Mindannyiotoknak nagyon Boldog, Bekes, Sikerekben, Egeszsegben Gazdag Uj Evet!