October 30, 2009

Na megint nyaggatlak benneteket egy kicsit :)

Hello Csajszikaim! Ugy szeretlek benneteket! Olyan segitokeszek vagytok, ratok mindig szamithat az ember lyanya!

Elkeszult az etsy-s banner. Illetve ketto, kivancsi lennek nektek melyik tetszik jobban?


October 26, 2009

Valasz SEGITSEEEG! -re :)

Lanyok nagyon szepen koszonom a kedves hozzaszolasokat!!!! El sem tudom mondani mennyire jolesik! Valoban nem sok onbizalmam van, de talan azert mert annyiszor lebecsultek mar a munkam. Neha emberek olyan csunya megjegyzeseket tesznek. Eddig ezert sem arultam oket csak akkor ha kertek, mert mindig akad valaki aki beköp egy ilyet hogy "Oh, hat a piacon toredekeert megveszem". Sajnos manapsag nincs mar erteke a kezimunkanak, es engem piszokul felduhit mikor valaki ilyet szol. Mert ha nem tetszik az egy dolog, hiszen nem tetszhet mindenkinek, de nem olcso anyaggal dolgozom, az idomet toltom vele, es tobbnyire egyedi dolgokat keszitek, amit mashol nem kaphatnak meg. Minden darabba teszek egy darabot a szivembol. Szoval ezert halovany talan az onbizalom :)

Megegyszer nagyon szepen koszonom, hogy vettetek a faradtsagot es irtatok nekem!

Puszi,
Zsuska

U.i: Mar dolgozom a shop-on, de biztosan bele telik majd egy kis idobe mire elkeszul, igyekszem.

October 23, 2009

SEGITSEEEG!!! :)

Lanyok! A segitsegeteket kerem! Nem tudom mennyien tudjatok, de az en forum/web nevem (KissBeads) a vezeteknevembol adodik (böcsületes nevem Kiss Zsuzsi). Sokszor elgondolkodom, vajon mit gondolhatnak rola masok?:) Nektek utalatosan cseng-e? Vagy kozombos? Talan nagykepu? Esetleg talalo? Az oszinte velemenyetekre, sot esetleges nevcsere tanacsotokra/ajanlatotokra lennek kivancsi! Mivel itt az USA-ban nincs se gyes, se gyed, sajnos meg vannak szamlalva a napjaim itthon a kis vadonatuj Adam gyongyszememmel. Ha csak nem tortenik valami csoda, decemberben vissza kell menjek dolgozni. Mikor erre gondolok, szinte belehasit a fajdalom a szivembe, ugyerzem megszakad...mar ki is csordul a konnyem :(( Na na na...tovabb.... Szoval ugy gondoltam feljelentkezem en is az Etsy-re, hatha tudnek egy kis mellekes keresetet szerezni az ekszereim eladasabol. Persze abban sem vagyok biztos, hogy az altalam keszitett dolgok erre alkalmasak e, szinvonalasak e, eleg stilusosak e, de meg kell probaljam. Varok minden kedves jotanacsot, velemenyt, velem lehet oszinten! Ha esetleg nem akarjatok publikusan megirni mit gondoltok, irjatok a kissbeads@gmail.com-ra nekem. Koszi! Puszi!

October 20, 2009

Az en igazgyongyom!!!

Ezt meg kell mutassam....Az en kis buddham itt 4 hetes volt pont, es ezt a mosolyt kaptam ajandekba en :)Egyszeruen meg tudnam zabalni!


Ez az elso igazi furdos kep, mikor vegre osszeszedtuk magunkat a ferjemmel es nem osszevissza nyeglett a gyerek a kezunkben, es nem orditotta vegig a furdest... miota a kis balna van (a kad a kisbalna) azota naaaagyon szeret furdeni. Annyira, hogy az esti eves elott csak ott nem ordit :)


A tesok...


Nagyon szereti anyáját....vagy csak nagyon ehes, mert olyankor ami csak szajkozelbe kerul megkostolja?? hihi

October 14, 2009

Silver Butterfly Set

The jewelry and the pictures were all done before my baby was born :) I actually haven't been able to bead at all since we're home. It's all good though :))

This is a set, that started with a pair of earrings. Again playing aroung with peyote I ended up with the earrings and then figured they needed to be accompanied with a matching somethin'. Very proud of the outcome, hope y'all like it too :))




Golden Flower

My Silver Dollar...

...looks nothing like a silver dollar, but for whatever reason that's what it reminds me of :)) I was just playing with circular peyote stitch, and I have to tell you, it's hard to get an even edge...well, I covered it up. It's simple, to me it's cute, hope you like it too!

October 04, 2009

Adam Mosaic :)

October 01, 2009

My little lightning bug :) Az en kis vilagito bogaram :)



My now 2 weeks old boy got jaundice when he was aaaall 5 days old. We were already home from the hospital, so we got this machine for home care. It's called the billi rubin blanket, but it's not really a blanket. It was a pain on the butt, Adam did not like to ware it at all, but he looked soooo cute, I took a picture. It had to be on 24/7 for almost a week, luckily it's over :) The funny thing is, the very last night the machine started to have a burnt smell, so we had to turn it off...

A mar 2 hetes pici fiam besargult mikor mindossze 5 napos volt. Mar kinnt voltunk a korhazbol, igy kaptunk egy gepet itthoni hasznalatra. Ugy hivjak billi rubin takaro, bar szerintem semmi koze a takarohoz :)Nagyon nem csiptuk, Adam is utalta viselni, de annyira edi volt, hogy le kellett fotozzam. A gepnek egesz nap mennie kellett majdnem egy egesz hetig, de szerencsere mostmar vege :)Kepzeljetek, hogy az utolso ejszakan el kezdett a gep egett szagot arasztani magabol, le kellett kapcsoljuk. Meg jo, hogy mar nem kellett tovabb hasznaljuk :)